هدف از این تحقیق بررسی صندوق های سرمایه گذاری مشترک با فرمت docx در قالب 41 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

صندوق های سرمایه گذاری مشترک

2-1-1-1. تعریف صندوق های سرمایه گذاری مشترک

2-1-1-2. صندوق های سرمایه گذاری مشترك در ایران

2-1-1-3. انواع صندوق های سرمایه گذاری

2-1-1-3-1. انواع صندوق های سرمایه گذاری موجود در دنیا

2-1-1-3-2. انواع صندوق های سرمایه گذاری موجود در ایران

2-1-1-4. انواع استراتژی های صندوق های سرمایه گذاری

2-1-1-5. ریسک سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری

2-1-2. عملکرد صندوق های سرمایه گذاری

2-1-2-1. مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه ای CAPM

2-1-2-2. مدل سه عاملی فاما و فرنچ

2-1-2-3.  مدل چهار عاملی کارهارت

2-2.  مطالعات تجربی

منابع

 

 

 

یکی از اساسی­ترین مسایل اقتصادی افراد، واحدهای تجاری، موسسات مالی و اعتباری، بانکها و کشورها، تخصیص بهینه منابع است و یکی از این منابع مهم عامل سرمایه است. اگر توسعه اقتصادی را به عنوان مجموعه عملیات یک کشور برای بهبود سطح زندگی مردم و افزایش درآمد ملی بنگریم، خواهیم دید که مهمترین مساله در این زمینه سرمایه­گذاری است و سرمایه، هسته اصلی توسعه اقتصادی را تشکیل می­دهد. صندوق­های سرمایه­گذاری مشترك به عنوان یكی از مهمترین واسطه­های مالی نقش انتقال سرمایه را از سوی دارندگان منابع به سمت مصرف­كنندگان (شركتهای تولیدی و خدماتی وسایر) برعهده دارند. از این­رو انواع مختلفی از صندوق­های سرمایه­گذاری با هدف جمع­آوری وجوه از سرمایه­گذاران غیر­حرفه­ای و اختصاص آن به سبدهای سرمایه­گذاری كارا، كاهش ریسك سرمایه­گذاری و كسب بازده­ای متعارف پا به عرصه ظهور گذاشتند. عملكرد سرمایه­گذاری با دو ركن ریسك و بازدهی مورد ارزیابی قرار می­گیرد و همواره بیشترین بازدهی با توجه به سطح مشخصی از ریسك، معیاری مناسب برای سرمایه­گذاری است.

 

 

 

بنابراین، مطالعه و پژوهش در جهت ارزیابی عملکرد صندوق­های سرمایه­گذاری و بهینه­سازی سرمایه­گذاری می­تواند گامی در جهت تشویق به سرمایه­گذاری بیشتر باشد؛ چرا که یکی از عواملی که مانعی در مقابل سرمایه­گذاری محسوب می­شود، ریسک و مخاطرات سرمایه­گذاری است. بنابراین ارزیابی عملکرد صندوق­های سرمایه­گذاری از این جهت حائز اهمیت است که معامله­گران سهام بتوانند درباره نگهداری، فروش و یا خرید سهام این صندوق­ها در زمان مقتضی تصمیمات لازم را اتخاذ کنند. بدیهی است که سرمایه­گذاران بالقوه به دنبال سهام صندوق­هایی باشند که عملکرد بهتری از سایر صندوق­ها و نیز از عملکرد بازار داشته باشند.