دانلود پاورپوينت مربوط به قوم شناسی جهت رشته گردشگری و توریسم در قالب 72 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

 

هدف اصلي در اين تحقيق، ارايه يک تعريف کلي از قوم شناسي مي باشد.براي آشنايي بهتر، تاريخچه بوجود آمدن اين علم وتعاريف ارايه شده از قوم و... مورد بررسي قرار مي دهيم.
آنچه که بيش از مسايل ديگر اهميت دارد، واژه هويت ملي و عوامل سازنده آن مي باشد. از آنجا که ايران يک کشور با تمدن هاي باستاني است لازم است درجامعه کنوني ودر شرايط فعلي دنيا با بررسي دقيق ساختار بومي-قومي- ملي خود وبا از بين بردن مسايل تنش زا جامعه ايران را به سوي وحدت ملي سوق دهيم تا دچار دمانس اجتماعي نشويم.جهان در آستانه هزاره سوم در حال تبديل شدن به جامعه پيوسته جهاني است و در اين ميان وظيفه ماست تا با شناخت دقيق مسايل : روح فردي را به  روح جمعي و روح جمعي را به روح ملي و روح ملي را به روح جهاني تبديل کنيم.اگر جايگاه خود را در جهان کنوني به خوبي مشخص ننماييم به تدريج دچار تيرگي شعور قومي و پيچيدگي فرهنگي شده و کم کم به سوي زوال ونابودي پيش خواهيم رفت. در اين ميان قدرت هاي بزرگ جهان که به دنبال سياست هميشه موثر خود:((تفرقه بينداز وحکومت کن.)) هستد با دامن زدن به اختلافات و سياسي کردن مساله قوميت در ايران  سعي در نابودي ما دارند .
با توجه به حساسيت موضوع و توصيه هاي استاد عزيزم دکتر ارژمند چندين کتاب و يک پايان نامه دکتري را مطالعه نمودم .آنچه در اين تحقيق ملاحظه مي نماييد حاصل کوشش چند ماهه من است. اميدوارم توانسته باشم  گام کوچکي در اين راه برداشته باشم.

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
تاريخچه قوم شناسي
تعريف ملت و عوامل سازنده هويت ملي
فاکتورهاي اصلي در قوم شناسي
اقوام بزرگ در ايران
کنفدراسيون ها
آذري ها
کردها
بلوچ ها
ترکمن ها
اعراب خوزستان
علل سياسي شدن مسايل قومي در ايران